Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wisla Miroslavia (1432822) - Racing Zaragozano (1585325) » 544612874: T48/J12/VII

Liga 544612874 Información oficial sobre el partido 544612874 en Hattrick

16.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VII.935 (38971)

Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido 0 - 3 Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido
0 - 1 Manuel Roses (9')
0 - 2 Nicolae Potincu (22')
0 - 3 Manuel Roses (49')
Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido 0 - 3 Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido 1 - 1 Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,1 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wisla Miroslavia

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miroslavia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kurt Witzenhausen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Tijl Eykerman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Valeri Rankov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Miroslavia, però el xut de Cataldo Panigutto va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Joan Carles Meix hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Valeri Rankov. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Miroslavia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Cataldo Panigutto va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tijl Eykerman de Miroslavia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Zaragozano

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Manuel Roses al minut 9 va permetre a Racing Zar prendre avantatge per 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 22 de partit va donar a Racing Zar l'avantatge per 0 - 2. Nicolae Potincu en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Passaven 49 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Manuel Roses va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Andrei Gruiescu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Racing Zar quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sebastián Sáinz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): José Vilallonga, de Racing Zar, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Iago Marmolejo el va substituir.