Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC CatInd (1418378) - Wisla Miroslavia (1432822) » 544612864: T48/J9/VII

Liga 544612864 Información oficial sobre el partido 544612864 en Hattrick

26.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VII.935 (38971)

FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido 2 - 3 Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido
Andrea Impemba (32') 1 - 0
1 - 1 Kurt Witzenhausen (41')
1 - 2 Abdoul Mboup (44')
Théit Hofmann (48') 2 - 2
2 - 3 Andrei Gruiescu (66')
FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido 2 - 3 Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido 2 - 0 Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC CatInd

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 32, indicava inequívocament que en Andrea Impemba va saber trobar la xarxa rival. CAT desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors del CAT amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 48, deixant Théit Hofmann en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Manzano Pérez va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): CAT va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Su'ud Kitur en un 1 contra 1 amb el porter Bruno Reichert, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): CAT va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Théit Hofmann ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Roberto Ruiz Merino, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jacinto Venero, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Wisla Miroslavia

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Kurt Witzenhausen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Miroslavia el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abdoul Mboup va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Kurt Witzenhausen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Miroslavia, un peu providencial d'en Andrei Gruiescu va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Tijl Eykerman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Miroslavia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hugo van Domburg, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kurt Witzenhausen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Diógenes Vallejos de Miroslavia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.