Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oceano Alicante (775534) - saint patricks (1419869) » 544611711: T48/J1/VII

Liga 544611711 Información oficial sobre el partido 544611711 en Hattrick

31.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VII.915 (38951)

taieda united Alineación oficial del equipo 'taieda united' en el partido 4 - 3 Tudenculos Alineación oficial del equipo 'Tudenculos' en el partido
Šimun Baćac (14') 1 - 0
1 - 1 Eduardo Lera Hernández (36')
1 - 2 Armando Pereira (37')
Gilbert Rogowski (62') 2 - 2
Šimun Baćac (71') 3 - 2
3 - 3 Alberto Ivan (86')
Davi Muniz Jr. (87') 4 - 3
taieda united Alineación oficial del equipo 'taieda united' en el partido 4 - 3 Tudenculos Alineación oficial del equipo 'Tudenculos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
taieda united Alineación oficial del equipo 'taieda united' en el partido 3 - 1 Tudenculos Alineación oficial del equipo 'Tudenculos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

taieda united

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): taieda va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Šimun Baćac va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 62 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de taieda. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Gilbert Rogowski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 71 gràcies a la jugada de Šimun Baćac, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del taieda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Davi Muniz Jr. va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 43 en Krzysztof Kania ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Abraham Llopart el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 51 minuts, en Krzysztof Kania no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Abraham Llopart de taieda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Davi Muniz Jr. de taieda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Robert Oláh va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Niccoli.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Šimun Baćac de taieda va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tudenculos

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 36 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Eduardo Lera Hernández marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Armando Pereira! Un inimaginable dribbling sobre Davi Muniz Jr. va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a Tudenculos.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 86. L'anotador per Tudenculos va ser Alberto Ivan, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Tudenculos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jarvis Bloomer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Şadi Aktün va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Frits Ohlsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Guido Glassner va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Per Berntsen va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Remy De Sadeleer de Tudenculos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armando Pereira de Tudenculos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Jarvis Bloomer va sortir coix del terreny de joc, substituït per Remy De Sadeleer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.