Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Piñera C.F. (1419303) - Diveca FC (1594134) » 544611321: T48/J2/VII

Liga 544611321 Información oficial sobre el partido 544611321 en Hattrick

07.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VII.908 (38944)

Sugurtum C.F. Alineación oficial del equipo 'Sugurtum C.F.' en el partido 1 - 0 Basketball Club Alineación oficial del equipo 'Basketball Club' en el partido
Dominik Gałązkiewicz (16') 1 - 0
Sugurtum C.F. Alineación oficial del equipo 'Sugurtum C.F.' en el partido 1 - 0 Basketball Club Alineación oficial del equipo 'Basketball Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sugurtum C.F. Alineación oficial del equipo 'Sugurtum C.F.' en el partido 2 - 1 Basketball Club Alineación oficial del equipo 'Basketball Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sugurtum C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va premiar Sugurtum amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dominik Gałązkiewicz va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kadir Sadun per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alexandre Coloreu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mathias Fjeldheim va rematar alt.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Robert Ubych de Sugurtum gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dominik Gałązkiewicz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joan Baptista Goixens va entorpir al marcador d'en Ricardo Solano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Basketball Club

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Basketball va estar a punt d'empatar al 24 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rached Sebag que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Basketball, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Killian Poschung va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Killian Poschung de Basketball es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Rolof Wolfhagen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alexandre Coloreu.