Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GIRONA FC - RUDI (121381) - Can Caniameras (31025) » 544610120: T48/J9/VII

Liga 544610120 Información oficial sobre el partido 544610120 en Hattrick

26.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VII.886 (38922)

GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 2 - 0 Can Caniameras Alineación oficial del equipo 'Can Caniameras' en el partido
Juan Obregón (48') 1 - 0
Jaime Vicente Almeida (54') 2 - 0
GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 2 - 0 Can Caniameras Alineación oficial del equipo 'Can Caniameras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 8 - 1 Can Caniameras Alineación oficial del equipo 'Can Caniameras' en el partido
Está más tieso que su rival 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIRONA FC - RUDI

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Obregón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del GIRONA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 48.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Amb 54 minuts jugats, en Jaime Vicente Almeida va augmentar l'avantatge de GIRONA a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a GIRONA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Christian Walser, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): GIRONA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Michael Stibal en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Pablo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Michael Stibal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jaime Vicente Almeida no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Can Caniameras

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Olivier Marchal va enviar un xut des de 40 metres al minut 5, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Caniameras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Thorleif Kolling va quedar-se sol davant el porter Javad Haj Kazemi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Caniameras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nikolay Tetkin, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Federico Esquinas de Caniameras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Centellas de Caniameras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dragoş Cioconea.