Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NiUnBuenPase FC (123009) - Biel's Club (1600046) » 544609367: T48/J3/VII

Liga 544609367 Información oficial sobre el partido 544609367 en Hattrick

14.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VII.873 (38909)

Coruxo F C Alineación oficial del equipo 'Coruxo F C' en el partido 0 - 6 Variado Albers Returns Alineación oficial del equipo 'Variado Albers Returns' en el partido
0 - 1 Daniel Misser (2')
0 - 2 Mario Gabirondo (13')
0 - 3 Mario Gabirondo (16')
0 - 4 Daniel Misser (66')
0 - 5 Wilderich Cauer (67')
0 - 6 Teo Bozieru (68')
Coruxo F C Alineación oficial del equipo 'Coruxo F C' en el partido 0 - 6 Variado Albers Returns Alineación oficial del equipo 'Variado Albers Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Coruxo F C Alineación oficial del equipo 'Coruxo F C' en el partido 0 - 9 Variado Albers Returns Alineación oficial del equipo 'Variado Albers Returns' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruxo F C

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Gabriel Gordón hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rafael Cocho havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Iúca de Coruxo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Gabriel Gordón, que no va rendir al seu nivell habitual.

Variado Albers Returns

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Daniel Misser va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13, Variado va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mario Gabirondo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Mario Gabirondo de Variado va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Variado va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daniel Misser, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wilderich Cauer va augmentar l'avantatge de Variado a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Teo Bozieru va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Variado va estar a punt de marcar quan Márton Tóth va fer una passada impressionant a Gerasim Mkrtchyan, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Variado van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Márton Tóth, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ramón Gamoneda de Variado va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Ramón Gamoneda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aravo Caralt, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6, Márton Tóth de Variado es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.