Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acba Athletic (437030) - Berze team (1580568) » 544607992: T48/J8/VII

Liga 544607992 Información oficial sobre el partido 544607992 en Hattrick

19.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VII.848 (38884)

fc toneti Alineación oficial del equipo 'fc toneti' en el partido 0 - 2 racing devesano Alineación oficial del equipo 'racing devesano' en el partido
0 - 1 Alfonso Urzáiz Diez (22')
0 - 2 Alfonso Urzáiz Diez (28')
fc toneti Alineación oficial del equipo 'fc toneti' en el partido 0 - 2 racing devesano Alineación oficial del equipo 'racing devesano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc toneti Alineación oficial del equipo 'fc toneti' en el partido 2 - 1 racing devesano Alineación oficial del equipo 'racing devesano' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc toneti

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Ceferino Villa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ceferino Villa va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): toneti va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eguen Monasteriobide va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Gilberto Cea va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de toneti, en Felipe Lizárraga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62 de partit, el jugador Andreu de la Venta de toneti es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

racing devesano

Goles Goles

  • 136 Minuto 22 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Eguen Monasteriobide es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Alfonso Urzáiz Diez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 22 passava a ser 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, devesano va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alfonso Urzáiz Diez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): José María Desmás va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis María Macías Reja, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Rodríguez Aznar de devesano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Xicu Sobis va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de devesano estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.