Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

galaxy bdn (797144) - Pablitos Trotter's (119782) » 544607906: T48/J1/VII

Liga 544607906 Información oficial sobre el partido 544607906 en Hattrick

31.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VII.847 (38883)

Atlético La Chusa Del Yusti Alineación oficial del equipo 'Atlético La Chusa Del Yusti' en el partido 1 - 0 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
Esteban Castellsis (4') 1 - 0
Atlético La Chusa Del Yusti Alineación oficial del equipo 'Atlético La Chusa Del Yusti' en el partido 1 - 0 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético La Chusa Del Yusti Alineación oficial del equipo 'Atlético La Chusa Del Yusti' en el partido 1 - 3 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético La Chusa Del Yusti

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Esteban Castellsis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Àngel Maria Calçada de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Albert Pié, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Mhammad Chipo va sorprendre Joan Pol Roldós amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basili Riutort de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àngel Maria Calçada de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pablitos Trotter's

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Gia Tskhadadze va encarar al porter al 14, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Pablitos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alessandro Gandino es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 37, el Pablitos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Guillermo Rancón va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marius Rezuş va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gia Tskhadadze des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Cedrik Fitzky va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marius Rezuş va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alessandro Gandino quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Gia Tskhadadze al minut 55 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Per Jansson sol davant la porteria al minut 60, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Juan Manuel Roy ocupà el lloc d'en Çağatay Som al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de Pablitos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Pablitos va fer una substitució al minut 44. Oriol Vilanova va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ot Botifoll.