Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segundo Intento (1601385) - lebreles (798368) » 544607580: T48/J4/VII

Liga 544607580 Información oficial sobre el partido 544607580 en Hattrick

21.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VII.841 (38877)

Segundo Intento Alineación oficial del equipo 'Segundo Intento' en el partido 2 - 0 lebreles Alineación oficial del equipo 'lebreles' en el partido
Marcel Tabuenca (34') 1 - 0
Marcos Ayza (89') 2 - 0
Segundo Intento Alineación oficial del equipo 'Segundo Intento' en el partido 2 - 0 lebreles Alineación oficial del equipo 'lebreles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Segundo Intento Alineación oficial del equipo 'Segundo Intento' en el partido 2 - 1 lebreles Alineación oficial del equipo 'lebreles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Segundo Intento

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Marcel Tabuenca, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Intento es posava per davant!
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Matxin Arbeola el va rematar Marcos Ayza amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Matxin Arbeola va sorprendre Erlend Eidesund amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pedro Hospital va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Ayza rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Intento van sortir al contraatac al minut 89, però César Pastor Leiva va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Matxin Arbeola de Intento va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Intento es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aivars Belašs no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfonso Serón al camp.

lebreles

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Kristjan Pastor quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Benedek Ács, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Benedek Ács va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Javier Guzmán va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan Pablo Maravilla va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Bonifacy Złotnicki va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Radosław Zajączkowski de lebreles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.