Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Esportiu Atlètic Balears (434664) - FCMaroto (1431355) » 544607430: T48/J9/VII

Liga 544607430 Información oficial sobre el partido 544607430 en Hattrick

26.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VII.838 (38874)

HIRISER Alineación oficial del equipo 'HIRISER' en el partido 5 - 0 U.D. Cañailla Alineación oficial del equipo 'U.D. Cañailla' en el partido
Chester Cobb (17') 1 - 0
Chester Cobb (29') 2 - 0
Leonidas Maziliauskas (42') 3 - 0
Leonidas Maziliauskas (47') 4 - 0
Jeremy Baert (79') 5 - 0
HIRISER Alineación oficial del equipo 'HIRISER' en el partido 5 - 0 U.D. Cañailla Alineación oficial del equipo 'U.D. Cañailla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HIRISER Alineación oficial del equipo 'HIRISER' en el partido 2 - 0 U.D. Cañailla Alineación oficial del equipo 'U.D. Cañailla' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HIRISER

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Chester Cobb va donar a HIRISER un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Chester Cobb de HIRISER va fer un bon esprint per escapar-se de Daniel Moreno Torre i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Als 42 minuts de joc, els nois de HIRISER van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Leonidas Maziliauskas augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Als 47 minuts, Leonidas Maziliauskas va ampliar l'avantatge de HIRISER amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jeremy Baert es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip HIRISER Chester Cobb quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Velichko Nikolkov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Mojmír Motáčik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Mojmír Motáčik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Bañales va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Esles no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ted Staehli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chester Cobb va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Mojmír Motáčik no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

U.D. Cañailla

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cañailla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Felipe Fernández Domínguez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Cañailla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Felipe Fernández Domínguez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cañailla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felipe Fernández Domínguez, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Jaime Guedeja es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Elio.
  • 092 Minuto 66 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 66 va fer que Felipe Fernández Domínguez de Cañailla hagués d'abandonar el terreny de joc. Pablo Brendariz va entrar al terreny de joc per suplir-lo.