Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MojaZopones (1581574) - Iberian Bulls FC (777328) » 544604288: T48/J7/VII

Liga 544604288 Información oficial sobre el partido 544604288 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.782 (38818)

Zoponero Alineación oficial del equipo 'Zoponero' en el partido 1 - 1 klose_miroslav Alineación oficial del equipo 'klose_miroslav' en el partido
Martín Pacheco (36') 1 - 0
1 - 1 Ramón Velasco (44')
Zoponero Alineación oficial del equipo 'Zoponero' en el partido 1 - 1 klose_miroslav Alineación oficial del equipo 'klose_miroslav' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zoponero Alineación oficial del equipo 'Zoponero' en el partido 5 - 0 klose_miroslav Alineación oficial del equipo 'klose_miroslav' en el partido
Es un cenizo 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zoponero

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Zoponero, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Martín Pacheco per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Claas Bombe, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Zoponero va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martín Pacheco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Zoponero va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Platero en un 1 contra 1 amb el porter Hèlios Sugrañes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Zoponero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Peñalba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hèlios Sugrañes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Pacheco de Zoponero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Claas Bombe de Zoponero va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44 de partit, el jugador Pauliño Pidre de Zoponero es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

klose_miroslav

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Vittorio Labanti va anar a parar al cap de Ramón Velasco que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a klose_miroslav el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Vittorio Labanti quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Jacinto De La Flor va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de klose_miroslav que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Ròmul Milà de klose_miroslav va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Antonio Manuel Pérez Puig estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ròmul Milà, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.