Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Arinaga (991048) - Rocinante Blanco (309179) » 544599614: T48/J1/VII

Liga 544599614 Información oficial sobre el partido 544599614 en Hattrick

31.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VII.699 (38735)

U.D. Arinaga Alineación oficial del equipo 'U.D. Arinaga' en el partido 2 - 4 Abulia C.F. Alineación oficial del equipo 'Abulia C.F.' en el partido
0 - 1 Ermen Pérez (2')
Baudilio Aguirre (5') 1 - 1
Elías Farías (15') 2 - 1
2 - 2 Alfredo Zaera (25')
2 - 3 Tønnes Brimi (47')
2 - 4 Rodrigo Hinojosa (52')
U.D. Arinaga Alineación oficial del equipo 'U.D. Arinaga' en el partido 2 - 4 Abulia C.F. Alineación oficial del equipo 'Abulia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
U.D. Arinaga Alineación oficial del equipo 'U.D. Arinaga' en el partido 0 - 8 Abulia C.F. Alineación oficial del equipo 'Abulia C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Arinaga

Goles Goles

  • 114 Minuto 5 (Gol de penalti): Arinaga va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Baudilio Aguirre, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Baudilio Aguirre va anar directament als peus de Elías Farías que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Arinaga per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Luciano Neyra va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 204 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Baudilio Aguirre es va posar les mans a la cara després que al minut 84 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Baudilio Aguirre que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Abulia C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Abulia va ser finalitzada des de l'esquerra per Ermen Pérez al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Alfredo Zaera que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 47, quan Tønnes Brimi va posar els visitants Abulia per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a Abulia l'avantatge per 2 - 4. Rodrigo Hinojosa en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Abulia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcelo Bala va desviar el xut final de Alfredo Zaera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Arinaga. La jugada d'estratègia del Abulia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfredo Zaera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Abulia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 85 minuts, el Abulia va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Ramiro Izu de Abulia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Abulia, en Tønnes Brimi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.