Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pupas F.C. (1598778) - ET City (433872) » 544598247: T48/J9/VII

Liga 544598247 Información oficial sobre el partido 544598247 en Hattrick

26.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VII.674 (38710)

Pupas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pupas F.C.' en el partido 1 - 1 El clan de los dobermann Alineación oficial del equipo 'El clan de los dobermann' en el partido
Bento Aires (33') 1 - 0
1 - 1 Aravo Luratti (39')
Pupas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pupas F.C.' en el partido 1 - 1 El clan de los dobermann Alineación oficial del equipo 'El clan de los dobermann' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pupas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pupas F.C.' en el partido 1 - 3 El clan de los dobermann Alineación oficial del equipo 'El clan de los dobermann' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pupas F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bento Aires ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pupas es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Vicente Portocarrero de Pupas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paul Todirică estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alamir Ajan, als 55 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Vicente Portocarrero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pupas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Gregori Martí Tovar va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Paul Todirică. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

El clan de los dobermann

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Aravo Luratti, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gregori Martí Tovar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de dobermann, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Gregori Martí Tovar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Reus de dobermann la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.