Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Astros (1587013) - U.D. Hortaleza (1592832) » 544595461: T48/J12/VII

Liga 544595461 Información oficial sobre el partido 544595461 en Hattrick

16.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VII.624 (38660)

Los Trompeteros Alineación oficial del equipo 'Los Trompeteros' en el partido 4 - 3 otra movida Alineación oficial del equipo 'otra movida' en el partido
Siro Calvo (17') 1 - 0
1 - 1 Eduardo Ruiz Vadillo (27')
1 - 2 Stefano Bragone (34')
1 - 3 Mario César Ortiz (35')
Jesús Gil de Palacio (39') 2 - 3
Primitivo Maza (50') 3 - 3
Alejandro Pardo Saenz (74') 4 - 3
Los Trompeteros Alineación oficial del equipo 'Los Trompeteros' en el partido 4 - 3 otra movida Alineación oficial del equipo 'otra movida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Trompeteros Alineación oficial del equipo 'Los Trompeteros' en el partido 4 - 0 otra movida Alineación oficial del equipo 'otra movida' en el partido
Tiene un resultado normal 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Trompeteros

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Siro Calvo va donar a Trompeteros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els seguidors del Trompeteros van tornar a saltar d'alegria al minut 39. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jesús Gil de Palacio que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Després de 50 minuts de partit, Primitivo Maza igualava per Trompeteros en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alejandro Pardo Saenz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Primitivo Maza, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Diego Galinsola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Jesús Gil de Palacio del Trompeteros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejo Arjona al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Pardo Saenz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Siro Calvo gairebé va marcar per a Trompeteros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Primitivo Maza.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Sotiris Nikolaidis de Trompeteros va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rodrigo Presciutti va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Paulos Fachico de Trompeteros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Estébanez Cabos va prendre el seu rol al minut 82.

otra movida

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip movida va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eduardo Ruiz Vadillo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mario César Ortiz arribés a peus de Stefano Bragone, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a movida el 1 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mario César Ortiz, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nazario Heras Hermosilla de movida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.