Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kuadrilla F.C (1436773) - Arcos C. F. (309481) » 544593643: T48/J5/VII

Liga 544593643 Información oficial sobre el partido 544593643 en Hattrick

28.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VII.592 (38628)

Kuadrilla F.C Alineación oficial del equipo 'Kuadrilla F.C' en el partido 4 - 0 Atletico Raval Alineación oficial del equipo 'Atletico Raval' en el partido
Bogomil Miladinov (7') 1 - 0
Bogomil Miladinov (19') 2 - 0
Raúl Revulgo (49') 3 - 0
Juan Urigarri (54') 4 - 0
Kuadrilla F.C Alineación oficial del equipo 'Kuadrilla F.C' en el partido 4 - 0 Atletico Raval Alineación oficial del equipo 'Atletico Raval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kuadrilla F.C Alineación oficial del equipo 'Kuadrilla F.C' en el partido 3 - 0 Atletico Raval Alineación oficial del equipo 'Atletico Raval' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuadrilla F.C

Goles Goles

  • 135 Minuto 7 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Bogomil Miladinov de Kuadrilla va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Kuadrilla va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 19, quan Bogomil Miladinov, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kuadrilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raúl Revulgo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): El gol de falta de Juan Urigarri sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 54 i ampliar l'avantatge de Kuadrilla a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Sacristán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. La jugada d'estratègia del Kuadrilla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alejandro Sacristán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Kuadrilla a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Velásquez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Horacio Ollomao de Kuadrilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Raval

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Joan Carles Arniges va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de Atletico, en Juan Carlos Güiza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.