Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panolis Esquerosos (1456600) - Kaotiko (1417424) » 544589322: T48/J4/VII

Liga 544589322 Información oficial sobre el partido 544589322 en Hattrick

21.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VII.515 (38551)

Taz devils cf Alineación oficial del equipo 'Taz devils cf' en el partido 1 - 1 Kaotiko Alineación oficial del equipo 'Kaotiko' en el partido
Jacobo Páramo (40') 1 - 0
1 - 1 Jordi Lluch (65')
Taz devils cf Alineación oficial del equipo 'Taz devils cf' en el partido 1 - 1 Kaotiko Alineación oficial del equipo 'Kaotiko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taz devils cf Alineación oficial del equipo 'Taz devils cf' en el partido 1 - 2 Kaotiko Alineación oficial del equipo 'Kaotiko' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,6 % 60,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taz devils cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de Jacobo Páramo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): devils va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nikos Kommatos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del devils van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ioan Ridiche, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Luka Fabian Rüben ocupà el lloc d'en Ioan Ridiche al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de devils quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Kaotiko

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jordi Lluch que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 28 minuts de joc, Guillermo Abecia semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): KO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Guillermo Abecia va quedar-se sol davant el porter Florent Renner-Priwitzer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jordi Lluch va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Cristóbal Añón va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Guillermo Abecia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Florent Renner-Priwitzer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Cristóbal Añón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Jordi Lluch de KO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.