Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AjK F.C. (1367031) - Iberia Torrejón F.C. (1420902) » 544588610: T48/J8/VII

Liga 544588610 Información oficial sobre el partido 544588610 en Hattrick

19.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VII.502 (38538)

hijos de cain Alineación oficial del equipo 'hijos de cain' en el partido 3 - 0 Neo Iberia F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Iberia F.C' en el partido
Kazimierz Pawłowski (14') 1 - 0
François-Régis De Ridder (49') 2 - 0
François-Régis De Ridder (74') 3 - 0
hijos de cain Alineación oficial del equipo 'hijos de cain' en el partido 3 - 0 Neo Iberia F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Iberia F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hijos de cain Alineación oficial del equipo 'hijos de cain' en el partido 3 - 0 Neo Iberia F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Iberia F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hijos de cain

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a hijos va ser Kazimierz Pawłowski.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que François-Régis De Ridder va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Christopher Esnault gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Luis Pont va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En François-Régis De Ridder es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Harald Polenta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Figueredo per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Luis Pont va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66, Wouter Henry de hijos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Neo Iberia F.C

Goles Goles

  • 109 Minuto 49 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Ferdinand Riccio va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En François-Régis De Ridder va aprofitar el regal, anotant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Harald Polenta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Imanol Suárez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Iberia va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 60, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Riccardo Anzilotti.
  • 254 Minuto 75 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Iberia i el va llençar en Tommy Lochwebers, però el va fallar.