Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Covet F.C (125107) - Winden FC (1584002) » 544586103: T48/J11/VII

Liga 544586103 Información oficial sobre el partido 544586103 en Hattrick

09.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VII.457 (38493)

CFMartorell Alineación oficial del equipo 'CFMartorell' en el partido 0 - 2 U.D. Magic Alineación oficial del equipo 'U.D. Magic' en el partido
0 - 1 Davide Luigi Mezzanotte (5')
0 - 2 Werner Delamuraz (68')
CFMartorell Alineación oficial del equipo 'CFMartorell' en el partido 0 - 2 U.D. Magic Alineación oficial del equipo 'U.D. Magic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CFMartorell Alineación oficial del equipo 'CFMartorell' en el partido 1 - 1 U.D. Magic Alineación oficial del equipo 'U.D. Magic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,7 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFMartorell

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 6 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Dimitar Petrov quasi empata el partit per a CFMartorell, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Carlos Reguera va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Heriberto Callahui va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Era el minut 56 quan després d'una dura entrada, el jugador Cyril Houot de CFMartorell s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

U.D. Magic

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Davide Luigi Mezzanotte que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Werner Delamuraz de Magic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Magic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafael Pérez de Colosía, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Magic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Willi Imwinkelried, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Davide Luigi Mezzanotte va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Magic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romeu Quindós de Magic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Gleu de Magic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.