Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MorliFC (492269) - LokitosFC (1436699) » 544584992: T48/J13/VII

Liga 544584992 Información oficial sobre el partido 544584992 en Hattrick

23.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VII.437 (38473)

C.A.Osasuna Alineación oficial del equipo 'C.A.Osasuna' en el partido 0 - 4 Republicans Alineación oficial del equipo 'Republicans' en el partido
0 - 1 Agustín Tomás Escauriaza (16')
0 - 2 Paken Areintza (42')
0 - 3 Albert Galceran (72')
0 - 4 Pablo Manzano Ruiz (73')
C.A.Osasuna Alineación oficial del equipo 'C.A.Osasuna' en el partido 0 - 4 Republicans Alineación oficial del equipo 'Republicans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
C.A.Osasuna Alineación oficial del equipo 'C.A.Osasuna' en el partido 0 - 8 Republicans Alineación oficial del equipo 'Republicans' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.Osasuna

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Orixe Rekibatiz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Republicans

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Agustín Tomás Escauriaza va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Paken Areintza des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 72, Agustín Tomás Escauriaza va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Albert Galceran que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pablo Manzano Ruiz de Republicans l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Republicans va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Girau va desviar el xut final de Marçal Frígols després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Prudenci Poll va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Abdelkhafir Hdda rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Albert Galceran es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Agustín Tomás Escauriaza després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Girau va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.A.Osasuna. La jugada d'estratègia del Republicans per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Manzano Ruiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Raúl Villafañe de Republicans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Cotarelo de Republicans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Republicans va fer una substitució al minut 11. Abdelkhafir Hdda va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Pamplona.