Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciutat D,alzira (776690) - TRANKS GORDAS (1371279) » 544583146: T48/J13/VII

Liga 544583146 Información oficial sobre el partido 544583146 en Hattrick

23.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VII.404 (38440)

Wonchester united Alineación oficial del equipo 'Wonchester united' en el partido 0 - 7 TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido
0 - 1 István Megyebíró (9')
0 - 2 Alexei Pozniak (16')
0 - 3 Generoso Pinelli (25')
0 - 4 Vojtěch Růža (47')
0 - 5 István Megyebíró (51')
0 - 6 Generoso Pinelli (56')
0 - 7 Vojtěch Růža (63')
Wonchester united Alineación oficial del equipo 'Wonchester united' en el partido 0 - 7 TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Wonchester united Alineación oficial del equipo 'Wonchester united' en el partido 0 - 9 TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonchester united

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Wonchester va ser a punt de marcar al minut 30, quan el seu jugador Jesús Varas Durán va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 204 Minuto 85 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Wonchester. Pablo Halcón el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Arozena.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Varas Durán de Wonchester amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Mauro Arozena va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

TRANKS GORDAS

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): En István Megyebíró va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 9. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Alexei Pozniak de TRANKS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Generoso Pinelli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Guillaume Rottiers va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TRANKS, Vojtěch Růža, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): István Megyebíró va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a TRANKS gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Generoso Pinelli va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 0 - 6 per a TRANKS.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vojtěch Růža de TRANKS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 63 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Vojtěch Růža, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TRANKS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Guillaume Rottiers de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Guillermo Uzes de TRANKS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Vojtěch Růža no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Publio Cornelio López Negredo.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Semblava que Dagfinn Pettersen s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.