Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo Huelva FC (773302) - Alimoche F.C. (492710) » 544581298: T48/J1/VII

Liga 544581298 Información oficial sobre el partido 544581298 en Hattrick

31.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VII.372 (38408)

Kalamuri Alineación oficial del equipo 'Kalamuri' en el partido 3 - 4 Iberia de Bimenes Alineación oficial del equipo 'Iberia de Bimenes' en el partido
Carlos Corbí (19') 1 - 0
1 - 1 Pau Terol (24')
1 - 2 Stefano Hauensteiner (34')
Óscar Miralles (36') 2 - 2
2 - 3 Pau Terol (58')
Víctor Sáenz García (69') 3 - 3
3 - 4 Javier Guerrico (73')
Kalamuri Alineación oficial del equipo 'Kalamuri' en el partido 3 - 4 Iberia de Bimenes Alineación oficial del equipo 'Iberia de Bimenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kalamuri Alineación oficial del equipo 'Kalamuri' en el partido 3 - 3 Iberia de Bimenes Alineación oficial del equipo 'Iberia de Bimenes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,7 % 48,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalamuri

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kalamuri contenien la respiració mentre en Carlos Corbí s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Kalamuri equilibrava la balança al minut 36. En Óscar Miralles, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Víctor Sáenz García va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kalamuri i marcant el 3 - 3.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Benjamim Baeta, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Iberia de Bimenes

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pau Terol per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stefano Hauensteiner va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, Iberia es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Pau Terol es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Javier Guerrico que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cyril Konečník, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Guerrico. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Guerrico de Iberia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Mounir Ghawti ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, José Mansilla va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.