Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c st.andreu (779455) - In Shail Victus (796879) » 544579366: T48/J7/VII

Liga 544579366 Información oficial sobre el partido 544579366 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.337 (38373)

At Chupacharcos Alineación oficial del equipo 'At Chupacharcos' en el partido 2 - 0 In Shail Victus Alineación oficial del equipo 'In Shail Victus' en el partido
Ehud Tamuz (37') 1 - 0
Ionel Stroe (78') 2 - 0
At Chupacharcos Alineación oficial del equipo 'At Chupacharcos' en el partido 2 - 0 In Shail Victus Alineación oficial del equipo 'In Shail Victus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
At Chupacharcos Alineación oficial del equipo 'At Chupacharcos' en el partido 4 - 0 In Shail Victus Alineación oficial del equipo 'In Shail Victus' en el partido
Tiene mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Chupacharcos

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Atanas Ivanov va pentinar un córner cap al segon pal que Ehud Tamuz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Ionel Stroe va augmentar l'avantatge de Chupacharcos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Egor Bezverkhiy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chupacharcos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ionel Stroe va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Ionel Stroe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Bruno Venegas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Christopher Hannah estava fent un bon partit.

In Shail Victus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Victus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tulio Mestre va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Arenas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Victus, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Abduljaleel Al-Sheeb va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Victus creava perill des de la dreta al minut 66, però en Miguel Villapadierna, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Tošo Subotić desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Victus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tošo Subotić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Tulio Mestre de Victus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jorge Arenas ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.