Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSB89 (1457376) - Atlético Benamiel (1433645) » 544577978: T48/J11/VII

Liga 544577978 Información oficial sobre el partido 544577978 en Hattrick

09.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VII.312 (38348)

Club Esportiu Berga Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Berga' en el partido 1 - 1 NideaFC Alineación oficial del equipo 'NideaFC' en el partido
0 - 1 Evgeniy Svarin (15')
Carlo Remedio (79') 1 - 1
Club Esportiu Berga Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Berga' en el partido 1 - 1 NideaFC Alineación oficial del equipo 'NideaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Esportiu Berga Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Berga' en el partido 1 - 2 NideaFC Alineación oficial del equipo 'NideaFC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Esportiu Berga

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Esportiu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Carlo Remedio en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Saadi Jitan no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Ojalvo va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Ismael Esparó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dassi Diday de Esportiu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NideaFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Evgeniy Svarin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Ogrodnik va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fritz Steers es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Evgeniy Svarin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. NideaFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mirko Kalbus, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mirko Kalbus va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Gerardo Ogrodnik va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eduard Puigmasdevall va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Flavio Tuoto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eduard Puigmasdevall, però la pilota va topar amb el travesser.