Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic Tarragona (125727) - chamarilero (1365718) » 544576953: T48/J2/VII

Liga 544576953 Información oficial sobre el partido 544576953 en Hattrick

07.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VII.294 (38330)

benyi c.d.f Alineación oficial del equipo 'benyi c.d.f' en el partido 2 - 2 Panaderos de Bielsa Alineación oficial del equipo 'Panaderos de Bielsa' en el partido
0 - 1 David Closa (20')
Eduardo Murillo (24') 1 - 1
Faysal El-Masri (53') 2 - 1
2 - 2 Marian Pawlewski (67')
benyi c.d.f Alineación oficial del equipo 'benyi c.d.f' en el partido 2 - 2 Panaderos de Bielsa Alineación oficial del equipo 'Panaderos de Bielsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
benyi c.d.f Alineación oficial del equipo 'benyi c.d.f' en el partido 6 - 0 Panaderos de Bielsa Alineación oficial del equipo 'Panaderos de Bielsa' en el partido
Es un cenizo 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benyi c.d.f

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al benyi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Eduardo Murillo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Faysal El-Masri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del benyi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eduardo Murillo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Nicolas Maggs per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 29, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Carles Daniel Albuixech sempre els tira per la dreta i en Humphrey Laurense, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Murillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Radosław Pazio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Henri Karejärvi va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ryszard Osiecki va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vinko Negode.
  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en Radosław Pazio de benyi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Panaderos de Bielsa

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Closa quedar desmarcat i marcar per a Panaderos al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 67 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marian Pawlewski marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Panaderos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nicolas Maggs, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kurt Elsenberger de Panaderos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Aarón Feo estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.