Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montrove (992910) - Guardianes de la Galaxia (1435761) » 544576663: T48/J3/VII

Liga 544576663 Información oficial sobre el partido 544576663 en Hattrick

14.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VII.289 (38325)

EL CUELEBRE Alineación oficial del equipo 'EL CUELEBRE' en el partido 2 - 2 Guardianes de la Galaxia Alineación oficial del equipo 'Guardianes de la Galaxia' en el partido
Enrique Merino (59') 1 - 0
1 - 1 Ibai Isturitz (61')
1 - 2 Egor Kutepov (63')
Petronilo Cascante (67') 2 - 2
EL CUELEBRE Alineación oficial del equipo 'EL CUELEBRE' en el partido 2 - 2 Guardianes de la Galaxia Alineación oficial del equipo 'Guardianes de la Galaxia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
EL CUELEBRE Alineación oficial del equipo 'EL CUELEBRE' en el partido 5 - 1 Guardianes de la Galaxia Alineación oficial del equipo 'Guardianes de la Galaxia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL CUELEBRE

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador Enrique Merino de CUELEBRE, després de 59 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CUELEBRE s'esgargamellaven dempeus per esperonar Petronilo Cascante que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Werner Salin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en 萧 (Xiao) 光勇 (Guangyong) va rematar alt.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Niguel Sangrador, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Guardianes de la Galaxia

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Ibai Isturitz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): David Sánchez-Bella va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Egor Kutepov, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Bjarne Øra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): David Sánchez-Bella va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Andrej Vesić, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Krisán de Guardianes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjarne Øra.