Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburones Verdes FC (436244) - the wolves pack (992784) » 544575679: T48/J9/VII

Liga 544575679 Información oficial sobre el partido 544575679 en Hattrick

26.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VII.271 (38307)

Mallete's Team Arahal Alineación oficial del equipo 'Mallete's Team Arahal' en el partido 4 - 2 Wichita State Alineación oficial del equipo 'Wichita State' en el partido
Josep Soligó (12') 1 - 0
1 - 1 Benxamín Neira (35')
Dima Cobzar (36') 2 - 1
Sergio Vélez de Guevara (41') 3 - 1
Dima Cobzar (74') 4 - 1
4 - 2 Iván Olavarrieta (82')
Mallete's Team Arahal Alineación oficial del equipo 'Mallete's Team Arahal' en el partido 4 - 2 Wichita State Alineación oficial del equipo 'Wichita State' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mallete's Team Arahal Alineación oficial del equipo 'Mallete's Team Arahal' en el partido 3 - 0 Wichita State Alineación oficial del equipo 'Wichita State' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallete's Team Arahal

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Dima Cobzar sempre és una garantia. Al minut 12, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Josep Soligó marcar el 1 - 0 per al Malletes.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Malletes prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Dima Cobzar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Malletes va aconseguir el 3 - 1 quan Sergio Vélez de Guevara va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malletes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dima Cobzar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Malletes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Vélez de Guevara ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 33 podia haver acabat en gol, però Kamil Zamysłowski va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Josep Soligó gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kamil Zamysłowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Wichita State

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Wichita va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Benxamín Neira aconseguint el 1 - 1.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Wichita va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Iván Olavarrieta va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Wichita van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Sergio Saura Macías va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 89, el Wichita estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Bernat Gifreu va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 85 va fer que Marco Antonio Torrero de Wichita hagués d'abandonar el terreny de joc. Bernat Gifreu va entrar al terreny de joc per suplir-lo.