Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amperio cf (492445) - Linces de Almería (794953) » 544575468: T48/J12/VII

Liga 544575468 Información oficial sobre el partido 544575468 en Hattrick

16.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VII.267 (38303)

Racing de Rohän Alineación oficial del equipo 'Racing de Rohän' en el partido 0 - 2 Linces de Almería Alineación oficial del equipo 'Linces de Almería' en el partido
0 - 1 Efrén Albarellos (27')
0 - 2 Michele Rosignoli (53')
Racing de Rohän Alineación oficial del equipo 'Racing de Rohän' en el partido 0 - 2 Linces de Almería Alineación oficial del equipo 'Linces de Almería' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Racing de Rohän Alineación oficial del equipo 'Racing de Rohän' en el partido 1 - 4 Linces de Almería Alineación oficial del equipo 'Linces de Almería' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Rohän

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Fabian Alvisi no va ser aprofitada per en Llàtzer Adrover que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Hugo Santillana es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Llàtzer Adrover va estar a punt d'empatar per a Racing quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Noel Paz va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabian Alvisi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Racing puguin veure en Alfonso Perea jugant de nou; ja que al minut 23 va ser retirat del camp amb una greu lesió. José Galdeano el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Linces de Almería

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Efrén Albarellos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Almería va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Michele Rosignoli, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): José Úrculo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Almería va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Almería a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Armando Palafox Castro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Almería, en Armando Palafox Castro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Jaime Fitero va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.