Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ambar Rubia (489474) - FC Gallaecia (1587720) » 544574295: T48/J13/VII

Liga 544574295 Información oficial sobre el partido 544574295 en Hattrick

23.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VII.246 (38282)

Ambar Rubia Alineación oficial del equipo 'Ambar Rubia' en el partido 1 - 1 FC JULIS Alineación oficial del equipo 'FC JULIS' en el partido
Julio Humberto Silva (18') 1 - 0
1 - 1 Pedro Couselo (22')
Ambar Rubia Alineación oficial del equipo 'Ambar Rubia' en el partido 1 - 1 FC JULIS Alineación oficial del equipo 'FC JULIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ambar Rubia Alineación oficial del equipo 'Ambar Rubia' en el partido 2 - 1 FC JULIS Alineación oficial del equipo 'FC JULIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,1 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ambar Rubia

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 18, indicava inequívocament que en Julio Humberto Silva va saber trobar la xarxa rival. Ambar desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ambar la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julio Humberto Silva va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Bram Dijsselhof va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Bernhard Mørup semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

FC JULIS

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Miguel Donado Mazarrón va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pedro Couselo, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Juan Miguel Donado Mazarrón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stephen Thomas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Miguel Esparraguerra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de JULIS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Couselo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Pedro Couselo va estar a punt de posar per davant a JULIS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stephen Thomas va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, David Conroy de JULIS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Pedro Couselo va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Ramón Nuñez Puerta maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.