Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shemale israel (485896) - Sportingmatozoides S.A. (1584640) » 544574030: T48/J1/VII

Liga 544574030 Información oficial sobre el partido 544574030 en Hattrick

31.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VII.242 (38278)

F.C. Atlético Vallecano Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlético Vallecano' en el partido 0 - 3 C.F. Badiu Alineación oficial del equipo 'C.F. Badiu' en el partido
0 - 1 Alberto Granados (51')
0 - 2 Robert Nõmm (67')
0 - 3 Aku Saarenpää (79')
F.C. Atlético Vallecano Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlético Vallecano' en el partido 0 - 3 C.F. Badiu Alineación oficial del equipo 'C.F. Badiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
F.C. Atlético Vallecano Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlético Vallecano' en el partido 0 - 9 C.F. Badiu Alineación oficial del equipo 'C.F. Badiu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Atlético Vallecano

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hernán Lemus va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Manuel Gargallo de Vallecano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Tiburcio Picardo de Vallecano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Fernando Jacolet ocupà el lloc d'en Mariano Márquez Montes al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de Vallecano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que Abelardo Anseán de Vallecano hagués d'abandonar el terreny de joc. Josep Esparter va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

C.F. Badiu

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Granados es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Robert Nõmm va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aku Saarenpää, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Badiu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Ernesto Juárez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Badiu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abelardo Anseán va desviar el xut final de Bastian Werft després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Alois Pejša quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Nõmm de Badiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en Hernán Lemus de Badiu va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.