Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

politrakis (308280) - Canido C.F (307777) » 544570713: T48/J13/VII

Liga 544570713 Información oficial sobre el partido 544570713 en Hattrick

23.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VII.182 (38218)

Veganets Alineación oficial del equipo 'Veganets' en el partido 5 - 2 Canido C.F Alineación oficial del equipo 'Canido C.F' en el partido
Pedro Monis (23') 1 - 0
Víctor Adrián (43') 2 - 0
José Antonio de la Cerda (44') 3 - 0
Óscar Puche Arribas (58') 4 - 0
Bastián da Pontenova (60') 5 - 0
5 - 1 Hugo Recio Castaños (64')
5 - 2 Eugèni Vestit (70')
Veganets Alineación oficial del equipo 'Veganets' en el partido 5 - 2 Canido C.F Alineación oficial del equipo 'Canido C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Veganets Alineación oficial del equipo 'Veganets' en el partido 5 - 0 Canido C.F Alineación oficial del equipo 'Canido C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veganets

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Pedro Monis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Veganets va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Adrián va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Antonio de la Cerda va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Veganets va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Óscar Puche Arribas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Bastián da Pontenova va augmentar l'avantatge de Veganets a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Abdessabour Dahbawi de Veganets gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Varlett al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Adrián va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Veganets van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Antonio de la Cerda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, Óscar Puche Arribas de Veganets va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Matías Buxán semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Canido C.F

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Canido C.F van mostrar una bona compenetració quan al minut 64 van reduir diferències a 5 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Hugo Recio Castaños va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Canido C.F va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Eugèni Vestit aconseguint el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Iacob Gavriluţ de Canido C.F va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Tremoya de Canido C.F amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.