Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARIANO CF (441478) - izanfckafre (1370467) » 544568448: T48/J7/VII

Liga 544568448 Información oficial sobre el partido 544568448 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.142 (38178)

MARIANO CF Alineación oficial del equipo 'MARIANO CF' en el partido 2 - 0 Futbol Club Hoplità Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hoplità' en el partido
Jenthe Beckers (5') 1 - 0
Jesús Rada Martínez (50') 2 - 0
MARIANO CF Alineación oficial del equipo 'MARIANO CF' en el partido 2 - 0 Futbol Club Hoplità Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hoplità' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MARIANO CF Alineación oficial del equipo 'MARIANO CF' en el partido 3 - 0 Futbol Club Hoplità Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hoplità' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARIANO CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fabian Vogl sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jenthe Beckers que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MARIANO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jesús Rada Martínez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stanisław Sokal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albino Cortazar de MARIANO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): MARIANO van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Oliver Grellinger no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Albino Cortazar es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Arquímedes Ortoneda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giácomo Paes Ferreira per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Granalosa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giácomo Paes Ferreira va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 38 va fer que Fabian Vogl de MARIANO hagués d'abandonar el terreny de joc. Giácomo Paes Ferreira va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Era el minut 62 quan després d'una dura entrada, el jugador Armo Kestikievari de MARIANO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Oliver Grellinger.

Futbol Club Hoplità

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Todor Simeonov estava fent un bon partit.