Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALABRARES (795087) - Only RZCD (1581402) » 544565254: T48/J7/VII

Liga 544565254 Información oficial sobre el partido 544565254 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.85 (38121)

Los sin Techo U.D. Alineación oficial del equipo 'Los sin Techo U.D.' en el partido 2 - 0 Muletero F.C. Alineación oficial del equipo 'Muletero F.C.' en el partido
Primitivo 'El Alienígena' Ribes (37') 1 - 0
Ara 'el Venado' Issa (83') 2 - 0
Los sin Techo U.D. Alineación oficial del equipo 'Los sin Techo U.D.' en el partido 2 - 0 Muletero F.C. Alineación oficial del equipo 'Muletero F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los sin Techo U.D. Alineación oficial del equipo 'Los sin Techo U.D.' en el partido 2 - 0 Muletero F.C. Alineación oficial del equipo 'Muletero F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sin Techo U.D.

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Olav 'Vikingo' Gundersen de Sin Techo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Primitivo 'El Alienígena' Ribes que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ara 'el Venado' Issa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Sin Techo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olav 'Vikingo' Gundersen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ted O'Healy va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Muletero F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Radovan Bukovčan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Muletero va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Malte Weidmar va quedar-se sol davant el porter Liberiusz Białas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Liberiusz Białas va fer una estirada espectacular al minut 87, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Marian Piaskowy.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Radovan Bukovčan de Muletero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Al minut 55 de partit, el jugador Nino Klock de Muletero es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Mohammed Al-Ataas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marian Piaskowy.