Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Moderno (439238) - Zariteam (1579743) » 544563568: T48/J5/VII

Liga 544563568 Información oficial sobre el partido 544563568 en Hattrick

28.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VII.55 (38091)

SuperTangér Alineación oficial del equipo 'SuperTangér' en el partido 1 - 1 Dark Fantasy Alineación oficial del equipo 'Dark Fantasy' en el partido
Yariv Breha (7') 1 - 0
1 - 1 Gheorghe Grigorică (11')
SuperTangér Alineación oficial del equipo 'SuperTangér' en el partido 1 - 1 Dark Fantasy Alineación oficial del equipo 'Dark Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SuperTangér Alineación oficial del equipo 'SuperTangér' en el partido 3 - 0 Dark Fantasy Alineación oficial del equipo 'Dark Fantasy' en el partido
Tiene mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuperTangér

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar SuperTangér amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Yariv Breha va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a SuperTangér per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Gil de Vivero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Konstantin Uradin va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): SuperTangér va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Iliuţă Cerghizan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Albert Servera.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexandru Ghiţă va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Albert Servera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SuperTangér a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Konstantin Uradin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Karl Hübler de SuperTangér s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Yariv Breha, jugador de SuperTangér, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 38. Florimond Cuvillier, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Dark Fantasy

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Javier Ballester Cardell va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Fantasy, Gheorghe Grigorică, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Fantasy van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Karol Olszynka no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68, Asier Porcar de Fantasy es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.