Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jontoya C.F (489894) - XXI Century Rubí Green Eagles (1578493) » 544562615: T48/J5/VII

Liga 544562615 Información oficial sobre el partido 544562615 en Hattrick

28.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VII.38 (38074)

Galaxia de Los Ángeles Alineación oficial del equipo 'Galaxia de Los Ángeles' en el partido 3 - 0 Compostela F.C Alineación oficial del equipo 'Compostela F.C' en el partido
Isaque dos Ramos (8') 1 - 0
Heraldas Soloduchinas (29') 2 - 0
Hugo Naranjo (78') 3 - 0
Galaxia de Los Ángeles Alineación oficial del equipo 'Galaxia de Los Ángeles' en el partido 3 - 0 Compostela F.C Alineación oficial del equipo 'Compostela F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaxia de Los Ángeles Alineación oficial del equipo 'Galaxia de Los Ángeles' en el partido 3 - 0 Compostela F.C Alineación oficial del equipo 'Compostela F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxia de Los Ángeles

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LA Galaxy contenien la respiració mentre en Isaque dos Ramos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Als 29 minuts, Heraldas Soloduchinas va ampliar l'avantatge de LA Galaxy amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hugo Naranjo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a LA Galaxy.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Heraldas Soloduchinas gairebé va marcar per a LA Galaxy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alberto Luna va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Uriel Vitre al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manolo Gayón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Bahtiyar Pelitli va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Compostela F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Compostela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hodei Lizaranzu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 37, el Compostela estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Santi Calatayud va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Lander Bioate va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Compostela que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santi Calatayud de Compostela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alberto Luna estava fent un bon partit.