Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Real Bilbao (799303) - Armada de Belbruck (1335511) » 544562081: T48/J11/VII

Liga 544562081 Información oficial sobre el partido 544562081 en Hattrick

09.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VII.28 (38064)

roscidus Alineación oficial del equipo 'roscidus' en el partido 1 - 1 Armada de Belbruck Alineación oficial del equipo 'Armada de Belbruck' en el partido
Matías Fariños (61') 1 - 0
1 - 1 Jon Gotzon Onaindi (84')
roscidus Alineación oficial del equipo 'roscidus' en el partido 1 - 1 Armada de Belbruck Alineación oficial del equipo 'Armada de Belbruck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
roscidus Alineación oficial del equipo 'roscidus' en el partido 1 - 1 Armada de Belbruck Alineación oficial del equipo 'Armada de Belbruck' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

roscidus

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Matías Fariños va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de roscidus.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Matías Fariños va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de roscidus.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adalbert Bavaud! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sunan Keeree va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant David Martí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matías Fariños de roscidus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Armada de Belbruck

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Belbruck van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jon Gotzon Onaindi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Ahmad Akkash quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Belbruck va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jon Gotzon Onaindi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Borrego.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Hugo Stimmelmayr no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.