Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Sabiñanigo (118021) - club real Madrid (773428) » 544561336: T48/J7/VII

Liga 544561336 Información oficial sobre el partido 544561336 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.15 (38051)

rabaneli c.f Alineación oficial del equipo 'rabaneli c.f' en el partido 3 - 1 Trash Vikings Alineación oficial del equipo 'Trash Vikings' en el partido
甄 (Zhen) 光峰 (Guangfeng) (7') 1 - 0
Danielius Grineveckis (16') 2 - 0
Sergio Mellado (18') 3 - 0
3 - 1 Pol Llort (35')
rabaneli c.f Alineación oficial del equipo 'rabaneli c.f' en el partido 3 - 1 Trash Vikings Alineación oficial del equipo 'Trash Vikings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
rabaneli c.f Alineación oficial del equipo 'rabaneli c.f' en el partido 6 - 0 Trash Vikings Alineación oficial del equipo 'Trash Vikings' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rabaneli c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 甄 (Zhen) 光峰 (Guangfeng), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Danielius Grineveckis es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de rabaneli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Mellado va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Jory Gooren va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de rabaneli.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rudolf Jurčík, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Sergio Mellado de rabaneli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergio Mellado, en lloc de córrer, relliscava.

Trash Vikings

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Joan Gener és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Pol Llort perquè aconseguís el 3 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Vikings va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 61 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Lantz Goienetabarrena l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Walter Belser va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Adrián Gormaz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Clavijo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Evaristo Salinas Mila no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.