Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Norauto fc (119983) - SUPER CLUB F.C. (1590855) » 544560831: T48/J7/VII

Liga 544560831 Información oficial sobre el partido 544560831 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.6 (38042)

Ealing FC Alineación oficial del equipo 'Ealing FC' en el partido 1 - 0 Fricandó Alineación oficial del equipo 'Fricandó' en el partido
Giorgio Fregnan (69') 1 - 0
Ealing FC Alineación oficial del equipo 'Ealing FC' en el partido 1 - 0 Fricandó Alineación oficial del equipo 'Fricandó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ealing FC Alineación oficial del equipo 'Ealing FC' en el partido 5 - 0 Fricandó Alineación oficial del equipo 'Fricandó' en el partido
Es un cenizo 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ealing FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Ealing va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 69 Giorgio Fregnan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 6, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Romuald Zambo sempre els tira per la dreta i en Benny Damgaard, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Tommi Finnig del Ealing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Romuald Zambo quasi dona a Ealing l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Ealing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tommi Finnig, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ealing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giorgio Fregnan en un 1 contra 1 amb el porter Benny Damgaard, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Theodor Fedderich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ealing.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferry van Keeken de Ealing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fricandó

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Antonio Carrión, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ramón Aguirre no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samir Salem es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 49 (Lesión): El jugador de Fricandó Ramón Aguirre va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nicanor Freire va entrar en el seu lloc.