Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Rivas (485879) - Mets FC (1599312) » 544559433: T48/J7/VI

Liga 544559433 Información oficial sobre el partido 544559433 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.1005 (15323)

C.E. Decopaencopa Alineación oficial del equipo 'C.E. Decopaencopa' en el partido 2 - 0 Escupa fetges Alineación oficial del equipo 'Escupa fetges' en el partido
Franco Paolo Jannitti (4') 1 - 0
Arik Palmstein (24') 2 - 0
C.E. Decopaencopa Alineación oficial del equipo 'C.E. Decopaencopa' en el partido 2 - 0 Escupa fetges Alineación oficial del equipo 'Escupa fetges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E. Decopaencopa Alineación oficial del equipo 'C.E. Decopaencopa' en el partido 3 - 0 Escupa fetges Alineación oficial del equipo 'Escupa fetges' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Decopaencopa

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Franco Paolo Jannitti va donar a Decopaencopa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arik Palmstein va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Valter Sgherri gairebé va marcar per a Decopaencopa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escupa. La jugada d'estratègia del Decopaencopa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Valter Sgherri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Gioele Ciccariello, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ron Sasser al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ricardo Zerolo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Decopaencopa va veure com el seu jugador Samuel Ejimofor havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pedro Javier Valero entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Gianpiero Brambilla que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Escupa fetges

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Jukka Vestman va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Escupa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Escupa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Esteban González Andía, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Escupa puguin veure en Isidro Alarcia jugant de nou; ja que al minut 77 va ser retirat del camp amb una greu lesió. František Gorbár el va substituir sense tenir temps d'escalfar.