Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Mochongladbach (1432720) - Sangarrén (1369193) » 544558801: T48/J2/VI

Liga 544558801 Información oficial sobre el partido 544558801 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.994 (15312)

The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 1 - 1 Athletic de Vancouver Alineación oficial del equipo 'Athletic de Vancouver' en el partido
0 - 1 Pouria Chahi (3')
José Luis Fernández Larrea (65') 1 - 1
The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 1 - 1 Athletic de Vancouver Alineación oficial del equipo 'Athletic de Vancouver' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 3 - 1 Athletic de Vancouver Alineación oficial del equipo 'Athletic de Vancouver' en el partido
Tiene mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The__Prodigy

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 65, José Luis Fernández Larrea de The__Prodigy empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Mikkel Schwaner va estar a punt d'empatar per a The__Prodigy quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dennie Beringer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): The__Prodigy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Luis Fernández Larrea ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): The__Prodigy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Ganer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dennie Beringer.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el The__Prodigy sortien al contraatac. La falta llançada per Tristan Levander va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikkel Schwaner de The__Prodigy es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Flavio Remorini de The__Prodigy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Flavio Remorini va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Mikkel Schwaner se sentia fresc com una rosa.

Athletic de Vancouver

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pouria Chahi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Veselin Petrov després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marko Ranković va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Veselin Petrov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joachim Kipperman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones