Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nazio F.C. (1332366) - NIPPLES HOTSPURS (1581113) » 544557309: T48/J8/VI

Liga 544557309 Información oficial sobre el partido 544557309 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VI.967 (15285)

Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido 1 - 1 Alandalus FC Alineación oficial del equipo 'Alandalus FC' en el partido
0 - 1 Ramón Legobien (17')
Marek Kula (19') 1 - 1
Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido 1 - 1 Alandalus FC Alineación oficial del equipo 'Alandalus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido 1 - 3 Alandalus FC Alineación oficial del equipo 'Alandalus FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nazio F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marek Kula de Nazio es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Nazio van sortir al contraatac al minut 33, però Walter Bacchiocchi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Matthias Vallotton! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Andoto Pino del Nazio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kenyon Medley va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Egeo Palmisano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Després de 37 minuts, Nazio va veure com el seu jugador Walter Bacchiocchi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Manèu Camp entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Era el minut 81 quan després d'una dura entrada, el jugador Kenyon Medley de Nazio s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Alandalus FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Florin-Răzvan Vizuroiu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ramón Legobien va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Felipe Sánchez Gómez de Alandalus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Federico Alberca Fernández va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Rubén Zumel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrik Suhadolc, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Alandalus al minut 36, però el xut de Róbert Pap va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): Róbert Pap va xutar magistralment una falta al minut 64 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Rubén Zumel quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Axel Meinhardt va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rubén Zumel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Sánchez Gómez de Alandalus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.