Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportiva El Llano (435012) - Contribució de Sang F.C (1586353) » 544556330: T48/J2/VI

Liga 544556330 Información oficial sobre el partido 544556330 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.950 (15268)

Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido 0 - 2 F.C. Messistes Alineación oficial del equipo 'F.C. Messistes' en el partido
0 - 1 Øyvind Austad (63')
0 - 2 Enzo Congedo (76')
Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido 0 - 2 F.C. Messistes Alineación oficial del equipo 'F.C. Messistes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido 2 - 1 F.C. Messistes Alineación oficial del equipo 'F.C. Messistes' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Fan Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Mañero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Arnon Halimi del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Igüarán no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Mañero de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Đỗ Quang Huy es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): Sporting va fer una substitució al minut 55. Dorin Orghidan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ricardo Caticobas.

F.C. Messistes

Goles Goles

  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Øyvind Austad de Messistes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Andraž Padar la va convertir en gol amb un remat de cap en Enzo Congedo tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 76 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El Messistes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Federico De Gobbi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Enzo Congedo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thoralf Burg-Zettl.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Thoralf Burg-Zettl va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.