Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Píntalo de Amarillo (437698) - AstonBirra C.F. (438824) » 544555529: T48/J12/VI

Liga 544555529 Información oficial sobre el partido 544555529 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.935 (15253)

Libertonia CF Alineación oficial del equipo 'Libertonia CF' en el partido 2 - 2 Zuazaurre Power Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre Power' en el partido
Paolo Bresci (10') 1 - 0
1 - 1 Dante Conoscente (20')
1 - 2 Christof Pfungstädter (38')
Ramón Solana (39') 2 - 2
Libertonia CF Alineación oficial del equipo 'Libertonia CF' en el partido 2 - 2 Zuazaurre Power Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Libertonia CF Alineación oficial del equipo 'Libertonia CF' en el partido 3 - 1 Zuazaurre Power Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre Power' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libertonia CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Paolo Bresci de Libertonia va fer un bon esprint per escapar-se de Matthias Ulstrup i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ramón Solana va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Harkaitz Zaldunbide! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Paolo Bresci maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Zuazaurre Power

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dante Conoscente va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 20 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Zuazaurre va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Christof Pfungstädter va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Adrian Mieszkowski va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marcin Marchlewski, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adrian Mieszkowski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Zuazaurre, en Mark Adomat, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Raffael Meinecke es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juli Eidocaín.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Dominik Beranek no li va importar gens ni mica.