Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plajax (1336583) - Guerrilleros (773852) » 544555111: T48/J5/VI

Liga 544555111 Información oficial sobre el partido 544555111 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.928 (15246)

F.C. Perrillas Return Alineación oficial del equipo 'F.C. Perrillas Return' en el partido 3 - 0 Dinamo de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Hospitalet' en el partido
Senín Adión (36') 1 - 0
Zbigniew Olszar (47') 2 - 0
Kazimierz Poniewierski (78') 3 - 0
F.C. Perrillas Return Alineación oficial del equipo 'F.C. Perrillas Return' en el partido 3 - 0 Dinamo de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Perrillas Return Alineación oficial del equipo 'F.C. Perrillas Return' en el partido 6 - 0 Dinamo de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Hospitalet' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Perrillas Return

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Senín Adión va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Perrillas.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alberto Araque Blázquez va anar directament als peus de Zbigniew Olszar que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Perrillas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kazimierz Poniewierski va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Perrillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Gregorio Tripiciano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Andrea Baudino quasi marca en una jugada assajada de córner que Gregorio Tripiciano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Gregorio Tripiciano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Urzáiz Pardo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Ermengol Mosella de Perrillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kazimierz Poniewierski.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Taiel Rodríguez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Zbigniew Olszar.

Dinamo de Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Perrillas. La jugada d'estratègia del Hospitalet per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonin Giron va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel Mendes Gomes de Hospitalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.