Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Don Prowaters (314657) - NidMaison (1590837) » 544554193: T48/J12/VI

Liga 544554193 Información oficial sobre el partido 544554193 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.911 (15229)

castellón c.f. Alineación oficial del equipo 'castellón c.f.' en el partido 2 - 0 Ferreteria F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferreteria F.C.' en el partido
Richard Chakvetadze (4') 1 - 0
Gražutis Jegnaras (77') 2 - 0
castellón c.f. Alineación oficial del equipo 'castellón c.f.' en el partido 2 - 0 Ferreteria F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferreteria F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
castellón c.f. Alineación oficial del equipo 'castellón c.f.' en el partido 0 - 2 Ferreteria F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferreteria F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

castellón c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Richard Chakvetadze de castellón va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de castellón van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Gražutis Jegnaras.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Agustín Tomás Añón va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Richard Chakvetadze va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 81, el castellón estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Richard Chakvetadze va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Ferreteria F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Ferran Puigvehí hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ignasi Sempere havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ferre van seguir progressant per la banda dreta. Ignasi Sempere va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.