Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Totry FC (799423) - CD San Jerónimo (1598159) » 544552532: T48/J5/VI

Liga 544552532 Información oficial sobre el partido 544552532 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.882 (15200)

Mocolostrocolos Alineación oficial del equipo 'Mocolostrocolos' en el partido 3 - 3 CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido
Chakir Chedadi (32') 1 - 0
1 - 1 Jesús Enrique Velázquez (38')
Javier Manuel Balarezo (42') 2 - 1
Agustín Ordóñez (66') 3 - 1
3 - 2 Peter-Jan Jazet (89')
3 - 3 Cees Jan Goor (89')
Mocolostrocolos Alineación oficial del equipo 'Mocolostrocolos' en el partido 3 - 3 CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mocolostrocolos Alineación oficial del equipo 'Mocolostrocolos' en el partido 4 - 1 CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mocolostrocolos

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Trocolos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Chakir Chedadi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Trocolos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Manuel Balarezo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Agustín Ordóñez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Trocolos ho intentava per la dreta per mitjà de Edgardo Salvador, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Antoriano de Trocolos es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

CD San Jerónimo

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jesús Enrique Velázquez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Peter-Jan Jazet va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Als 89 minuts de partit, Cees Jan Goor de Jerónimo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Krisztián Gráczki va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 26. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 274 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Krisztián Gráczki que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Peter-Jan Jazet quasi marca en una jugada assajada de córner que Cees Jan Goor havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cees Jan Goor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.