Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHARLYS C.F (1337646) - Dianium Dragons (308658) » 544551595: T48/J9/VI

Liga 544551595 Información oficial sobre el partido 544551595 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.865 (15183)

Real Madrid untld. C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid untld. C.F.' en el partido 4 - 1 Evolvens FC Alineación oficial del equipo 'Evolvens FC' en el partido
Georg Koppensteiner (28') 1 - 0
Georg Neumann (82') 2 - 0
Sébastien Chevaleyre (87') 3 - 0
3 - 1 Gonzalo Malo González (89')
Sébastien Chevaleyre (89') 4 - 1
Real Madrid untld. C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid untld. C.F.' en el partido 4 - 1 Evolvens FC Alineación oficial del equipo 'Evolvens FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid untld. C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid untld. C.F.' en el partido 2 - 0 Evolvens FC Alineación oficial del equipo 'Evolvens FC' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid untld. C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Georg Koppensteiner, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Madrid va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Georg Neumann, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Madrid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sébastien Chevaleyre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Madrid. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sébastien Chevaleyre xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manfred Revillard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Georg Neumann va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Manfred Revillard, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Evolvens FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Evolvens sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Gonzalo Malo González va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Evolvens van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mykhaylo Voropaev va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Evolvens, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Gonzalo Malo González va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Anthony Coleman, jugador de Evolvens, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 24. Corvin Strock, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.