Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic lleida (434082) - Gurney FC (124663) » 544546836: T48/J8/VI

Liga 544546836 Información oficial sobre el partido 544546836 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VI.780 (15098)

athletic lleida Alineación oficial del equipo 'athletic lleida' en el partido 1 - 2 Tomate Mecanico C.F. Alineación oficial del equipo 'Tomate Mecanico C.F.' en el partido
Cosmin Goţia (20') 1 - 0
1 - 1 Alex Biró (24')
1 - 2 Hannes Römlinghoven (68')
athletic lleida Alineación oficial del equipo 'athletic lleida' en el partido 1 - 2 Tomate Mecanico C.F. Alineación oficial del equipo 'Tomate Mecanico C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
athletic lleida Alineación oficial del equipo 'athletic lleida' en el partido 0 - 2 Tomate Mecanico C.F. Alineación oficial del equipo 'Tomate Mecanico C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic lleida

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cosmin Goţia va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El athletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Cosmin Goţia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harry Suomu de athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 18 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Harry Suomu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Tomate Mecanico C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Almir Marincel sempre és una garantia. Al minut 24, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alex Biró marcar el 1 - 1 per al Mecanico.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Hannes Römlinghoven de Mecanico va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mecanico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Almir Marincel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Pat Grabellius-Kilian va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thomas Höstborg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Mecanico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Thomas Höstborg va desviar el xut final de Hannes Römlinghoven després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Pat Grabellius-Kilian va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Thomas Höstborg va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Mecanico, en Laurent Gautier, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.