Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Villakaos (1421400) - Inter Valencia (1457512) » 544545115: T48/J12/VI

Liga 544545115 Información oficial sobre el partido 544545115 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.749 (15067)

Los Solaris FC Alineación oficial del equipo 'Los Solaris FC' en el partido 1 - 0 Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido
Spirydon Zvianevich (21') 1 - 0
Los Solaris FC Alineación oficial del equipo 'Los Solaris FC' en el partido 1 - 0 Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Solaris FC Alineación oficial del equipo 'Los Solaris FC' en el partido 2 - 0 Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Solaris FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Spirydon Zvianevich, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Velasco Ruiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Mathies Mühsam arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Spirydon Zvianevich. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Obregón de Solaris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marius Bendorfean va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): El jugador de Solaris Wu Ting Jia va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xonás Bringas va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Solaris va fer una substitució al minut 73. Scott Ward va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Milan Aligrudić.

Inter Valencia

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 14 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignasi Jonch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Valerio Robres va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Jofresa de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Víctor Echevarrieta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.