Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tintoretto UC (1458401) - orion23 (1598800) » 544545093: T48/J6/VI

Liga 544545093 Información oficial sobre el partido 544545093 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.749 (15067)

C.F.Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.F.Benicalap' en el partido 3 - 1 The Avengers New Team Alineación oficial del equipo 'The Avengers New Team' en el partido
0 - 1 Godofredo Elola (30')
Fernando Egaña (44') 1 - 1
Fernando Egaña (77') 2 - 1
Ole Gundersen (85') 3 - 1
C.F.Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.F.Benicalap' en el partido 3 - 1 The Avengers New Team Alineación oficial del equipo 'The Avengers New Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F.Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.F.Benicalap' en el partido 2 - 1 The Avengers New Team Alineación oficial del equipo 'The Avengers New Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Benicalap

Goles Goles

  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Gabriel Costina va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fernando Egaña, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Fernando Egaña va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de C.F.Benicalap.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de C.F.Benicalap al minut 85, que va llançar ajustat al pal en Ole Gundersen. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mathis Birkeland va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Héctor Caballón de C.F.Benicalap va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 el C.F.Benicalap va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gabriel Costina no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Egaña va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gabriel Costina va ser clau en la jugada d'atac de C.F.Benicalap al minut 77, quan ell mateix va fer una passada brutal a Fernando Egaña, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Mirko Pesaresi gairebé va marcar per a C.F.Benicalap des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gabriel Costina de C.F.Benicalap va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timos Iatros de C.F.Benicalap es va guanyar la targeta groga merescudament.

The Avengers New Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Godofredo Elola va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lluc Negre després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ross Fisher va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lluc Negre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.