Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Divinos C.V (773756) - jacin cf (801583) » 544544866: T48/J6/VI

Liga 544544866 Información oficial sobre el partido 544544866 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.745 (15063)

Divinos C.V Alineación oficial del equipo 'Divinos C.V' en el partido 0 - 2 Real Moranco de la Riera Alineación oficial del equipo 'Real Moranco de la Riera' en el partido
0 - 1 Aleksandar Maksimović (34')
0 - 2 Gerard Roever (85')
Divinos C.V Alineación oficial del equipo 'Divinos C.V' en el partido 0 - 2 Real Moranco de la Riera Alineación oficial del equipo 'Real Moranco de la Riera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Divinos C.V Alineación oficial del equipo 'Divinos C.V' en el partido 1 - 5 Real Moranco de la Riera Alineación oficial del equipo 'Real Moranco de la Riera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Divinos C.V

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 龙 (Long) 存成 (Cuncheng) va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Cayuela va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el Divinos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marc Marsà no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, 龙 (Long) 存成 (Cuncheng) de Divinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): 龙 (Long) 存成 (Cuncheng), que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Real Moranco de la Riera

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Moranco prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Aleksandar Maksimović.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Chaim Aharonov va acabar en una passada genial cap al jugador de Moranco Gerard Roever, que va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ihalar Arrinadaaretxaga, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Marcos Francisco Cocozza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ihalar Arrinadaaretxaga després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agop Yalkın va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Kristiyan Genov va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Moranco es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Marcos Francisco Cocozza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Arnald Cubias.
  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Nemesio da Viña, jugador de Moranco, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 61. Sebastian Suijkerbuijk, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Aleksandar Maksimović estava fent un bon partit.